zondag 19 juli 2015

Nieuw winterkleurtje zwart wit

Begin augustus verwachten we een paar nieuwe modellen erbij. Omdat de winter collectie van veel kinderkleding merken ook in zwart wit uitkomen, konden we natuurlijk niet achterblijven.

We beginnen met de "Winter Flower" dit model is wit met een zwarte afwerking met onder andere een zwarte bloem. Een hele mooie kleuren combinatie wat past bij elke stijl en helemaal tijdloos is.


Omdat we veel vertrouwen hebben in deze style, wordt deze leverbaar in alle maten, dus vanaf extra small tot en met xxxl voor kindjes tot ongeveer 6 jaar. De slofjes zijn uiteraard voorzien van suède zolen wat juist zo belangrijk is voor een optimale grip op harde vloeren. 

Leer is een natuurlijk materiaal wat als eigenschap heeft dat het ademt en dus geschikt is in de zomer maar ook in de winter. Het is soepel en fijn om te dragen zeker bij het spelen in huis.

Begin September laten we ook een uitvoering maken gevoerd met Acryl bont, speciaal voor moeders die met hun kindje naar buiten gaan geeft dit extra veel warmte. Deze Winter Flowers wordt dan toegevoegd aan de Winter Glamour collectie en is dan leverbaar in de maten small, medium en large. Kindjes die groter zijn, lopen vaak al op buitenschoentjes. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten